Energiahoidot

Hyvinvointia kristallien avulla​

Gaia’s Gardenin uusi kristallihoito sopii kaikille. Kristallit ovat, niin kuin me kaikki olemme, energiaa ja koska niiden värähtely on niin paljon korkeampaa kuin oma värähtelysi, vedät niiden energiaa itseesi. 

Kristallihoidossa käyn aluksi chakrasi läpi heilurilla nähdäkseni jos kehossasi on mahdollisia tukoksia tai jos chakrasi on epätasapainossa. Laitan kivet päällesi, ja jäät lepäämään niiden alle. 

Tämän jälkeen tasapainotan meridiaanit vapauttamalla energiaa ns. kristallineulalla (neula ei mene ihon läpi). Neulalla käsittelen päätäsi, korviasi, kätesi sekä jalkapohjasi. 

Tämän jälkeen saat vielä maata hetken kivien alla ja annan sinulle hieman Reiki-hoitoa. 

Kristallihoito kestää suunnilleen 45 minuuttia.

Reiki

Reiki on japanilainen tapa parantaa ihmisiä käsin. Mikao Usui elvytti Reikin 1900-luvulla ja Reiki tarkoittaa kykyä aktivoida, välittää ja käyttää ns. universaalista elämänenergiaa. 

Reikin avulla voit ennen kaikkea hoitaa itseäsi, mutta myös muita. Reikillä voit päästä eroon muun muassa fyysisestä kivusta, yliaktiivisuudesta tai masennuksesta. Voit myös lisätä omaa energiavarastoasi. 

Reiki on rentouttava hoito ja tapa, jolla voit päästä eroon tunneperäisistä traumoista ja tunnelukoista 

Reiki-hoito kestää reilun tunnin. 

Reiki-kurssit​

Reiki Masterina voin kurssilla aktivoida Reiki-kanavasi ja opettaa miten hoidat itseäsi ja muita. 

Jos sinua kiinnostaa Reiki-kurssi voit ottaa yhteyttä Gaia’s Gardeniin, puh 050 44 99 511, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen charlotta@gaiasgarden.fi. Voit ottaa yhteyttä Facebookin kautta. Ilmoitan aina suunnitteilla olevista Reiki-kursseista Facebook-ryhmässä Gaia’s Garden/Charlotta Levin, mutta järjestän myös yksityisiä kursseja toiveiden mukaan. 

Ota ihmeessä yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä Reikistä tai mahdollisesta kurssista! 

Reiki 1:n hinta on 111€ ja se kestää kaksi peräkkäistä päivää. 

Ajanvaraus & yhteystiedot

Avoinna aina sopimuksen mukaan. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ajanvarausta varten.

p. 050 449 9511