Minusta

Hei,

Minä olen Charlotta Levin, ja olen toiminut hierojana vuodesta 2010. Ennen kuin avasin Gaia’s Gardenia joulukuussa 2010 tein ensin töitä floristina ja lopulta olin töissä paikallisessa Hangonlehdessä.

Gaia’s Garden on pieni hierontavastaanotto jolla on iso sydän. Ajatus on, että kaikki voivat tulla tänne sulkemaan puhelimensa – ja päänsä! Täällä voit nukahtaa hetkeksi, ja täällä voit keskustella jos sinulla on tarve. Sain kerran palautteeksi, että minun hierontapenkillä voi olla puhumatta mitään 45 minuuttia ilman että tuntee itseensä kiusaantuneeksi. Siitä tässä on kyse!

Hieronnan lisäksi tarjoan muita rentouttavia hoitoja, kuten esimerkiksi suosittu päähieronta, sointukylpy hieronnan kanssa tai ilman, Reiki-hoitoja ja kursseja. Reiki Masteriksi valmistuin vuonna 2015.

Vuoden 2020 aikana opiskelin Meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi, ja sen jälkeen olen myös tarjonnut rentoutusohjelmia ryhmille.

Minua on aina kiehtonut historia ja edelliset elämät, ja vuonna 2021 minulle tehtiin ensimmäisen kerran regressio. Vuonna 2023 valmistuin alkukesästä itse regressio-ohjaajaksi MB Training Academysta, ja nyt voin tätäkin tarjota muille. Koen että paljon tunteja ja ajatuksia seuraavat mukana edellisistä elämistä, ja regressio voi antaa selityksen miksi ajattelee niin kuin ajattelee, tai miksi on tiettyjä kipuja tai pelkoja. Sielunvaelluksen aikana kaikki koetut asiat rekisteröidään muistiisi, ja regressiossa – syvärentoutuksessa – voidaan etsiä vastauksia.

Lisää tietoa regressioista löytyy kotivuiltani!

Tervetuloa Gaia’s Gardeniin – on hyvin mahdollista että tapaat Reiki-kissani, Isis, kun tulet käymään!

Ajanvaraus & yhteystiedot

Avoinna aina sopimuksen mukaan. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ajanvarausta varten.

p. 050 449 9511