Regressio

Regressio - matka edelliseen elämään

Kannat mukanasi kaikki mitä sielusi on kokenut menneiden elämien aikana. Rakkaudet, menetykset, onnistumiset ja pettymykset. Ne vaikuttavat siihen kuka sinä olet tänään, miten ajattelet ja mistä olet kiinnostunut.

Onko sinulla selittämättömiä kipuja tai pelkoja? Näetkö samat unet yhä uudestaan ja uudestaan? Tuntuuko, että elät aina köyhyyden rajoilla?
Tapaatko aina samat henkilöt eri muodossa, vai tapahtuuko sinulle aika ajoin aina samat asiat, mutta toisella tavalla?
Oletko käynyt jossain, ja paikka tai kulttuuri on tuntunut kovin tutulta?
Vai kiinnostaako sinua kertakaikkiaan kuka olet ollut edellisessä elämässä?

Regressio on tapa katsoa ajassa taaksepäin syvärentoutuksen avulla. Regressio on ns ohjattu mielikuvamatka menneisyyteen, ja etsimme rentoutuksen aikana vastauksia kysymyksiisi.

Regressio voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi. Se voi auttaa sinua näkemään suhteesi eri tavalla. Se voi vapauttaa pelkoja ja ahdistusta jotka liittyvät menneeseen elämään. Voit regression avulla vapauttaa karmallisia tunnelukkoja ja siten elää sen jälkeen vapaammin ja rauhallisemmin.

Regressio voi myös olla askel henkisellä kehitykselläsi, sillä regression antamat vastaukset voivat auttaa sinua eteenpäin elämässä.

Sinulla on muistissa kaiken sen, mitä sielusi on kokenut. Alitajuntasi auttaa sinua tässä, ja toimii siltana edellisiin elämiin ja muistoihin.
Minun työni on regression aikana saada sinut miellyttävän rauhalliseen olotilaan, jotta voit laittaa tietoinen mielesi sivuun ja anna muistosi ja kokemusten pulputa pintaan. Olet regression aikana aina tietoinen ympäristöstäsi ja hallitset aina itse mitä regression aikana tapahtuu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostitse (charlotta@gaiasgarden.fi) niin voimme keskustella asiasta Zoomin kautta. Itse regressio voidaan tehdä etänä Zoomin kautta, mutta voit myös käydä vastaanotollani jos haluat. Regressio kuitenkin toimii erittäin hyvin etänä ja silloin voit olla kotona omassa sängyssä tai maata omalla sohvalla peiton alla. Valinta on sinun.

Regressioon kuuluu kaksi osaa: ensimmäinen on syvärentoutus joka kestää n. 30-45 min. Toinen osa on itse regressio rentoutuksineen joka kestää n. 90 min.
Regression hinta (myös etänä) on 165€.

Ota yhteyttä niin jatkamme siitä! Tervetuloa!