Rentoutus

Rentoutus & Meditaatio

Gaia’s Garden on kesän 2020 lähtien tarjonnut ryhmille rentoutusta ja meditaatiota. 

Tarjolla on muun muassa hiljaisia ja ohjattuja rentoutuksia, hiljaisia ja ohjattuja meditaatioita, visualisointeja ja sointukylpyjä. 

Teen ohjelmia toiveiden ja teeman mukaan tai ilman tiettyjä toivomuksia – molemmat käy! Mitä jos suunnittelisit erilaisen iltapäivän työryhmällesi, erilaiset baby showerit tai polttarit, kaikkihan me tarvitsemme rentoutusta! 

Tervetuloa ottamaan yhteyttä! 

Sointukylpy

Äänimaljat ovat kotoisin idästä, ja niitä on käytetty mm. meditaatioissa ja parantamisen yhteydessä temppelissä. 

Koska maljat ovat eri kokoisia niistä lähtee erilaisia ääniä ja värähtelyitä. Tiedostamme äänet ja värähtelyt ja äänimaljoilla on meihin rentouttava vaikutus: resonanssi saa meidät syvään rentoutukseen. Samalla aivojen betataajuus laskee alfataajuuteen. Äänimaljat ovat tehokas tapa aktivoida parasympaattista hermoa: keho rauhoittuu, pulssi ja verenpaine laskee ja keho aktivoi automaattista parantumisprosessiaan. 

Sointukylvyn aikana asiakas on täysin pukeutunut. Laitan maljoja eri puolille kehoa ja soitan niillä, joten tunnet värähtelyn. Äänimaljat resonoivat myös kehosi chakrojen kanssa ja auttavat sinua silläkin tavalla. 

Hoidon kesto on 45 minuuttia, josta viisi minuuttia on vain hiljaisuutta. 

Jos sinua kiinnostaa täysi rentoutuminen Gaia’s Garden tarjoaa myös sointukylpyä hieronnan kanssa: 45 minuuttia hierontaa ja 15 minuutin sointukylpy tai vaihtoehtona 60 minuutin hieronta ja 30 minuutin sointukylpy. 

Ajanvaraus & yhteystiedot

Avoinna aina sopimuksen mukaan. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ajanvarausta varten.

p. 050 449 9511