Avslappning

Avslappning & Meditation

Sedan sommaren 2020 har Gaia’s Garden kunnat erbjuda avslappning och meditation för grupper.

Bland annat hör ledda och tysta avslappningar, ledda och tysta meditationer, visualiseringar samt klangskålsbad till utbudet. Jag gör program enligt önskan, kan bygga programmet runt ett visst tema eller planera det själv – allt är möjligt.

Varför inte planera en annorlunda eftermiddag för din arbetsgrupp, en annorlunda baby shower eller möhippa – alla behöver avslappning i dessa tider!

Välkommen att ta kontakt!

Klangskålsbad

Klangskålarna är hemma från östern, och har använts vid meditationer och läkning i bl.a. tempel. På grund av bl.a. skålarnas olika storlekar ger de olika ljud och vibrationer ifrån sej. Vi uppfattar ljudet och vibrationerna och de har en avslappnande effekt på oss: resonansen gör oss djupt avslappnade, och hjärnan sjunker från Beta-nivån till Alfa-nivån. Klangskålarna är ett effektivt sätt att aktivera det parasympatiska nervsystemet, d.v.s. få kroppen att gå ner i varv, få pulsen och blodtrycket att sjunka och att aktivera kroppens automatiska läkningsprocess.

Under klangskålsbadet är kunden fullt påklädd. Jag placerar olika skålar på olika platser på kroppen och spelar med skålarna så vibrationen går igenom kroppen. Skålarnas ljud resonerar med chakrorna i din kropp och inverkar på ditt välmående. Behandlingen räcker 45 min och avslutas med fem minuters tystnad.

För att ytterligare bli avslappnad kan du slå ihop massage med klangskålsbadet. Gaia’s Garden erbjuder två olika alternativ: 45 min massage och 15 min klangskålar eller 60 min massage och 30 min klangskålar.

Kontakt & tidsbokning

Vänligen tag kontakt via telefon eller per e-post för att boka din tid!

tfn. 050 449 9511