Om mig

Hej,

Jag är Charlotta Levin, och jag har jobbat som massör sedan 2010. Innan jag öppnade Gaia’s Garden i december 2010 jobbade jag först som florist och senare på den lokala Hangötidningen.

Gaia’s Garden är en liten massagemottagning med stort hjärta. Tanken är att alla ska kunna komma hit för att kunna stänga av telefonen – och hjärnan. Det är här du kan slumra till och här du kan prata om du behöver. Jag fick en gång feedbacken av en kund är, att man kan ligga tyst 45 min på min massagebänk och inte känna sej obekväm. Det är det som är meningen!

Utöver massage erbjuder jag en del andra avslappnade behandlingar: den populära huvudmassagen, klangskålar med eller utan massage, Reiki-behandlingar och kurser. År 2015 avslutade jag min Reiki Master-utbildning.

Under 2020 utbildade jag mej till Meditations- och avslappningsinstruktör, och har sedan dess också erbjudit avslappningsprogram för grupper.

Jag har alltid varit intresserad av historia och gamla liv, och år 2021 var jag själv för första gången med om en regression. I början av sommaren 2023 blev jag själv klar regressionshandledare från MB Training Academy och kan nu erbjuda detta åt andra. Som jag upplever det, följer en hel del känslor och tankar med oss från ett liv till ett annat. En regression kan förklara varför man tänker som man gör, eller varför t.ex. varför man lider av oförklarlig värk eller fobier.

Allt det som har skett under din själs vandring fastnar i ditt minne, och med hjälp av en regression – under djup avslappning – kan man söka efter svar på frågorna man funderar på.

Läs gärna mera om regressioner på min hemsida!

Välkommen till Gaia’s Garden – du kanske råkar träffa på Reiki-katten Isis när du kommer in!

Kontakt & tidsbokning

Vänligen tag kontakt via telefon eller per e-post för att boka din tid!

tfn. 050 449 9511