Regression

Regression – en resa till ett tidigare liv

Du bär med dej allt det som din själ har upplevt under dina tidigare liv. Kärlekarna, förlusterna, framgångarna och besvikelserna. Allt det inverkar på vem du är idag, på ditt tankesätt och vad du är intresserad av.

Lider du av oförklarliga värkar eller fobier? Drömmer du samma drömmar om och om igen? Upplever du att du alltid lever på fattigdomens gräns?
Träffar du alltid på samma personer i olika kroppar, eller händer alltid samma sak åt dej men på olika vis?
Har du besökt en plats och den eller har dess kultur känts väldigt bekant?
Eller är du bara intresserad av vem du har varit i ett tidigare liv?

En regression är ett sätt att med hjälp av djup avslappning gå tillbaka i tiden. En regression är en s.k. ledd sinnebildresa till det förgångna, och under avslappningen letar vi efter svar på dina frågor.

En regression kan hjälpa dej förstå dej själv. Den kan hjälpa dej se dina förhållanden ur en annan synvinkel än nu. Den kan frigöra rädslor och ångest som hänger med från ett tidigare liv. Med hjälp av en regression kan du t.o.m. frigöra känslolås som härstammar från gammal karma, och på det viset sedan leva ett lugnare och mer harmoniskt liv.

En regression kan också vara ett steg i din andliga utveckling, eftersom svaren en regression kan ge dej kan hjälpa dej på många sätt och vis.

Din själ minns allt det som du har upplevt. Ditt undermedvetna hjälper dej minnas, och fungerar som en bro till dina minnen och upplevelser.
Min uppgift under regressionen är att få dej så pass avslappnad att du kan skuffa ditt tänkande sinne åt sidan, och låta minnena bubbla till ytan.
Du är alltid medveten om din omgivning under en regression, och det är du som styr vad som händer.

Blev du intresserad? Kontakta mej per e-post (charlotta@gaiasgarden.fi) så diskuterar vi mera via ett Zoom-samtal. Själva regressionen kan även den göras genom Zoom, men om du vill kan du också besöka mej på min mottagning. En regression fungerar väldigt bra på distans, och då har du möjlighet att ligga i din egen säng eller ligga under din egen filt på soffan. Valet är ditt!

En regression består av två delar: den första är en avslappning på 30-45 min. Den andra delen är själva regressionen där också en avslappning ingår, och sammanlagt räcker den sessionen ca 90 min.
Priset för regressionen (även om den görs på distans) är 165€.

Tag kontakt så funderar vi vidare! Välkommen!