Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Gaia’s Garden -verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Gaia’s Gardenin pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua sähköpostitse tilausvahvistuksen.

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Fma Charlotta Levin Tmi 2342776-0, Korkeavuorenkatu 10 A 1, 10900, Hanko

+358 50 33 68 959

2. Palveluntarjoajan yhteystiedot

Charlotta Levin

charlotta@gaiasgarden.fi

+358 50 33 68 959

3. Tietosuoja

4. Maksut ja hinnat

Hinnat ilmoitetaan aina euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muutoksiin.

Palveluntarjoaja ja Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, tarjoavat yhdessä seuraavat maksuvaihtoehdot, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle:

  • Korttimaksu (VISA, Mastercard ja American Express)
  • Maksa 14 päivän kuluessa: Maksuaika on 14 päivää tuotteiden lähettämisestä. Tarkemmat ehdot 14 päivän maksuajalle ovat täällä.
  • Tili: Klarna Tili on Klarnan tarjoama tililuotto, joka antaa luotonottajalle mahdollisuuden maksaa ostoksensa osamaksulla kuukausittain erissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin vähintään 50 EUR) tai kassalla hyväksyttyjen ehtojen mukaisesti.
  • Maksa heti: Maksu veloitetaan automaattisesti pankkitililtäsi suoraveloituksena noin kaksi pankkipäivää oston tai tuotteiden lähettämisen jälkeen.
  • Pankkisiirto: summa veloitetaan tililtäsi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Lisätietoa Klarnasta on täällä, ja Klarnan käyttöehdot ovat luettavissa täällä.

Jotta voimme tarjota erilaisia maksuvaihtoehtoja, meidän on välitettävä henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi maksupalvelun toimittajalle. Suosittelemme lukemaan tietosuojaselosteemme.

Näiden tietojen käyttöä säädellään voimassa olevan tietosuojalain ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

5. Peruutusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli palvelu tai lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on varattu tai myyjä on aloittanut muut lahjakortin oikeuttamaan tuotteen tai palvelun tarjoamiseen vaaditut järjestelyt.